Pleje og omsorg

Koordinering

Koordinering af sygepleje er mit speciale. Derfor kan jeg hurtigt hjælpe dig med at skabe klarhed og overblik over sygdomsforløbet og kontakten med offentlige tilbud. Jeg følger sygdomsforløbet tæt og kender til din situation.

Demensrådgivning

Har du svært ved at overskue din hverdag, svært ved at holde styr på aftaler, eller mærker du, at du er ved at blive glemsom? I kraft af min specialuddannelse i demens, kan jeg rådgive og vejlede i demenspleje samt guide til teknologiske hjælpemidler. Alt sammen noget der kan gøre din hverdag nemmere og mere overskuelig.

Ledsagelse og støtte

Har du brug for, at en professionel, hjertevarm og erfaren person støtter og ledsager dig? Er du ældre, døende eller alvorligt syg, så kan du ofte have behov for en ekstra hånd og støtte. Jeg kan skabe tryghed for dig og dine nærmeste ved at give dig størst mulig indsigt i sygdomsforløbet og får hjælp, når du har brug for det. Jeg tilbyder:

 • Våge, aflastning og sygepleje hos alvorligt syge eller døende.
 • Støtte og samtale ved sygdom.
 • Ledsagelse ved udskrivning og støtte i kontakten med sygehusvæsenet.
 • Tryghedsbesøg hos dig.

Sygepleje

Står du i en uoverskuelig situation, hvor du skal behandles, plejes og medicineres og har brug for hjælp? Jeg har 40 års erfaring som koordinerende sygeplejerske og kan f.eks. hjælpe dig med følgende:

 • Sårpleje.
 • Personlig pleje.
 • Medicindosering.
 • Kateter og stomipleje.
 • Tracheostomipleje.
 • Målinger: Blodtryk, puls, blodsukker, protein og iltmåling.
 • Urinundersøgelse.

Motion

I hverdagen eller efter et langt sygdomsforløb kan det være en udfordring at få bevæget sig nok. Det er ofte lettere at komme ud, når der er en at følges med. Jeg tilbyder ledsagelse, der også kan kombineres med indkøb af dagligvarer hos et nærliggende supermarked.

Tilskud

Har du brug for min hjælp, kan du typisk få en hjælpende hånd fra din forsikring. Kontakt dit forsikringsselskab og hør, hvad du er tilskudsberettiget til.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du i fleste tilfælde få dækket udgifterne til privat sygepleje i tilfælde af kritisk sygdom eller pleje af døende.

Derfor skal du vælge mig:

 • Jeg er fleksibel og kommer med kort varsel.
 • Jeg yder sygepleje og omsorg efter dit ønske.
 • Jeg leverer en enkelt ydelse eller flere over en længere periode.
 • Jeg garanterer sygepleje og omsorg af høj kvalitet.
 • Jeg garanterer stabilitet, respekt og et højt serviceniveau.

Ring og få en snak